tag:blogger.com,1999:blog-8013058143279150671.post6590069892030310517..comments2022-03-22T14:28:55.185+01:00Comments on glUten: Om å eksperimentere på kjøkkenet, og to typer matmuffins.Bente Pernillahttp://www.blogger.com/profile/06847032542447226406noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8013058143279150671.post-3349434196954094812014-01-07T14:48:07.281+01:002014-01-07T14:48:07.281+01:00herlig når man kan være til inspirasjon! og det hø...herlig når man kan være til inspirasjon! og det høres godt ut med kjøttdeig i! Jeg tenkte å bake en batch med feta og soltørkede tomater snart!Bente Pernillahttps://www.blogger.com/profile/06847032542447226406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8013058143279150671.post-27760773701630545742014-01-06T22:13:33.839+01:002014-01-06T22:13:33.839+01:00Tusen takk for inspirasjonen:). Jeg laget disse me...Tusen takk for inspirasjonen:). Jeg laget disse med ost idag, også laget jeg en annen variant senere der jeg brukte restene fra middagen (kjøttdeig med knuste tomater, gulrot, løk, hvitløk og chily), der byttet jeg ut litt av melet med fin sammalt hvete, ble veldig bra:D. veronicahttps://www.blogger.com/profile/12581787046958858411noreply@blogger.com