Denne oppskriften rekker til ca 4 personer
Du trenger:
Ca 800 gram torskefilet (beregn ca 200 gram pr person)
2 ss smør
3 dl kremfløte
2 dl creme fraiche
100 gram philadelphiaost
1 gul løk
2 ss tomatpuré
1 pakke bacon
1 ss kokosolje eller smør
3 dl revet ost
Salt og pepper
Grønnsaker etter smak, evnt poteter (kiddos her hjemme er ikke så begeistra for potet, men det blir kamp om brokkolien... Så da kan de jo like godt spise det!)
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader
Del fisken i biter, smør en ildfast form og fordel fisken i den. Hakk løken og ha den i.
Bland fløte, creme fraiche, philadelphia, tomatpuré og krydder og hell over fisken.
Sett formen i ovnen og la stå i 20 minutter. Da tar du den ut og fordeler den revne osten utover.
Sett formen tilbake i ovnen til osten får fin gylden farge, mens du steker baconet i smør/fett.
Strø baconet over gratengen og servér!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar