mandag 10. februar 2014

Veslebjørn anbefaler; pasta med smørstekte grønnsaker!


Så enkelt kan det gjøres! 
Til tre barn og én voksen brukte vi ca 
2 stk gulrøtter
1/2 løk
3 fedd hvitløk
En brokkoli 
En good dæsj smør.

Kutt gulrøttene i tynne skiver og stek i godt med smør. La stå og surre mens du kutter opp alt det andre. Jeg finhakker løken for å unngå sure unger som plukker ut biter.. 

Ha alt i stekepannen, ha i en god del mer smør og la surre under lokk til gulrøttene er møre og brokkolien er gjennomkokt. Mine stod litt lenge siden noen trengte hjelp på do sånn plutselig.. -det gjør ikke noe på smaken, bare fargen!

Vi spiste med kjøttkaker og pasta til. Det ble kjempegodt! 


Pastaen vi spiste var kjempegod! Den beste glutenfrie pastaen til nå! Nemlig denne: 
Som vi kjøpte i Sverige. Den er laget på bare maismel og vann, -befriende å ikke spise pasta bare lagd på stivelse, og helt klart en grunn til å spise mer pasta fremover! 

Noen som vet om denne er å få kjøpt i Norge? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar