mandag 17. november 2014

Hurtigpizza med sprø italiensk bunn

Savner du den syltynne, sprø italienske pizzabunnen sier du?

Fortvil ikke! I rekken av mammahardårligtidogalleharlavtblodsukker-middager har vi nemlig kommet opp med en ny familiefavoritt!


Denne er så enkel at det nesten er til å gråte av, -og god blir den også! Dessuten har jeg endelig funnet et bruksområde for de hersens tortilla-lefsene som har en tendens til å være tørre allerede før du har kjøpt dem på butikken!

Du trenger:
En stk schär tortillalefse pr person. (Er du veldig sulten eller påleggsminimalist, tenk to) 
Pizzafyll etter eget ønske (jeg liker feks creme fraiche, gulost, pepperonnipølse og mozarellaost. Kanske noe pesto. Veslebjørn kan spare seg for creme fraiche, men har gjerne ketsjup eller annen tomat på.).. Ta det du har i kjøleskapet, løk, saltpølse, oliven, kjøttdeig...

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Ha på ønsket pizzafyll. 
Sett inn pizzaen. Vent til osten har smeltet og kantene har tatt farge. Spis. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar